Osnovne informacije

Postoji li opasnost od boli i ožiljaka?

Za vrijeme i nakon tretmana s Conture Make up u pravilu ne dolazi ni do krvarenja niti do plikova ili crvenila. Pigmenti boje se ispravnim postupkom nanose samo do drugog sloja epiderme. Na ovaj se način izbjegavaju ožiljci. Kompletni Conture Make up, dakle tretman obrva, kapaka i usnica traje otprilike 6 sati. Kod tzv. "permanentnog make up" postoji opasnost od krivog iscrtavanja ili preintenzivnog naglaska kao i stvaranja ožiljaka. Sada je kraj nenašminkanom i bezizražajnom izgledu. Trajno ocrtane obrve, linije na kapcima i konture usnica, želja je koju ispunjava nova Long-Time-Liner metoda.

Moguće nuspojave?

Izbijanje herpesa može biti uzrokovano iritacijom kože tijekom pigmentacije. To nema nikakve veze s pigmentom i samom procedurom pigmentacije, već ovisi o imunuloškom sustavu klijenta. Stoga se ne može dati jamstvo vezano za herpes. U slučaju pojavljivanja herpesa molimo koristiti odgovarajuči lijek za herpes simplex ili potražiti savjet doktora. Prije slijedećeg follow-up tretmana preporučuje se poduzeti odgovarajuće mjere opreza. S obzirom na trenutna saznanja, uklanjanje trajne šminke je moguće(ako je uopće moguće) samo upotrebom laserske tehnologije. Uklanjanje pigmenta uz pomoć visokog udjela bijelog pigmenta nije moguće. Jamstvo uklanjanja ostatka trajne šminke može dati samo specijalist za lasere.

Postupak i trajnost Conture make upa?

Ukupna trajnost CONTURE make-upa je individualna i ovisi o tipu i metabolizmu kože. Stoga nije moguće dati garanciju vezanu uz trajnost i posvjetljivanje. Ne mogu se isključiti neželjene promjene boje. Trajnost također ovisi o proizvodima za njegu kože koje smo vam ponudili i o njihovoj upotrebi strogo prema uputama za njegu. U nekim slučajevima, i uz ponovljene tretmane, ne mogu se postići željeni rezultati zbog nejednake absorpcije pigmenata u kožu. Stoga nije moguće dati jamstvo o potrošenom vremenu kod izrade. U slučaju potrebe i u svrhu kontrole, zakazat će se dva obvezna posjeta unutar tri mjeseca od inicijalnog tretmana. Ovi posjeti su uključeni u cijenu tretmana i obvezni su. Pigmentirana područja moraju se pokriti ili zaštititi najvišim mogućim zaštitnim faktorom kod izlaganja intenzivnoj UV radijaciji, uključujući i posjete solariju. Osim toga, prva dva tjedna potrebno je izbjegavati ekstremnu vlažnost u kombinaciji sa toplinom(npr. sauna, itd).

Isplativost ulaganja u Conture Make up?

Sve ove gore navedene činjenice pokazuju koliko je metoda mikropigmentacije Conture Makeupa daleko iznad svih drugih metoda trajne šminke. Long-Time-Liner aparat za mikropigmentaciju je u svijetu najnagrađivanija metoda koja jamči sigurnost, veliki spektar boja i nadasve trajnost i kvalitetu svojih pigmenata. Implatacija se vrši ultra tankom akupunkturnom iglom. Ona nam jamči finoću izrade kojom dobicamo tanke crte koje se ne razlijevaju kao kod permanentnog makeupa ili mikrobladinga kod kojih se događa razlijevanje boje, radi toga te linije izgledaju kao da su nacrtane flomasterom. Samim tim metoda izrade Conture Makeupa traje i duže od ostalih metoda, a trajnost pigmentiranog područja je od 3-5 godina.