Tretmani

Što je trajna šminka?

CONTURE Make-up znači nešto kao "TRAJNA ŠMINKA". Oko usta, na obrvama i na kapcima se vrši korekcija prirodnih kontura. Tanke, rijetke obrve tako postaju naglašenije, male oči postaju veće a tanka usta postaju punija.
LONG-TIME-LINER metoda je svjetski najbolja metoda CONTURE Make-upa i to potvrđuju mnogobrojne nagrade. Potvrđeno od svjetskih stručnjaka na području estetske kirurgije, dermatologa i specijalista mikropigmentacije (linergista) i naravno zadovoljnih klijenata.

Kako funkcionira?

Specijalnim uređajem unosi se u kožu boja prirodnog mineralnog sastava koja je potpuno sigurna i ne izaziva nikakve alergijske reakcije. Za vrijeme i nakon tretmana sa CONTURE Make-up metodom ne dolazi niti do krvarenja niti do plikova jer se pigmenti ispravnim postupkom nanose samo do drugog sloja epiderme. CONTURE Make-up mora obavljati samo za to školovana i stručno osposobljena osoba - LINERGIST.

Zahvatu pigmentacije pristupamo nakon konzultacije sa klijentom i onda obavljamo tretman, koji je potrebno ponoviti nakon 15-20 dana. Da bi se dobilo željeno stanje ako je potrebno i treći put i sve je to uključeno u cijenu tretmana. Ukupna trajnost CONTUR Make -upa je individualna i ovisi o tipu i metabolizmu kože a prosjek je od 2-5 godina. Kada pigmentacija izblijedi radi se samo osvježenje boje ali kad se jednom odlučite za tretman više nećete svoje lice moći zamisliti bez CONTURA Make-upa.

Long Time Liner Duo

Obrve

Tretman obrva

Obrve često rastu nepravilno ili se stalnim čupanjem prorijede. Bojanje je samo kratkotrajno rješenje, budući da je život dlačica četiri tjedna. Tu je primjena Conture Make up upravo idealna. Prethodno točno izmjerena linija obrva ocrtava se različitim tonovima boje kako bi se postigao sasvim prirodni izgled.

Obrve primjer
Obrve primjer 2
Obrve primjer 3

Oči

Tretman oči

Pigmentiranje izrazito osjetljivog donjeg i gornjeg ruba kapaka naglašava izražajnost očiju. korištenjem uređaja za precizno pihmentiranje Turbo-liner, pigment boje prodire do drugog sloja epiderme, u kojoj nema živaca i krvnih žilica. Implantiranje rubne linije na kapcima traje otprilike 60min..

Oči primjer
Oči primjer 2
Oči primjer 3

Trepavice

Ekstenzije trepavica

San svake žene su duge i guste trepavice. Uz pravilan odabir i dobru njegu istih, san vam i nije tako neostvariv. Ponudom kvalitetnih umjetnih trepavica od svile i cashmira kod nas možete dobiti ono što će uz dobro oblikovane obrve vaše lice učiniti posebno lijepim . Nature look je ono što mi preporučujemo da bi vaše lice izgledalo prirodno i lijepo dotjerano.

Ugradnja trepavica primjer
Ugradnja trepavica primjer 2

Usne

Tretman usana

Kod normalnog naglašavanja usta iscrtavaju se prirodne konture usnica. Kod povećanja usnica ili korekcije njihovog oblika, primjenjuje se specijalna tehnika kojom se trajno u boji usnica šatira površina između prirodnog ruba usnica i novog obrisa.

Usne primjer
Usne primjer 2
Usne primjer 3